المقادير
1كوب رز بسمتي
2كوب ماء
1\4 كيلو لحم مفروم
2 بصله متوسطه الحجم
1\4 كوب بسله
1\4 كوب جزر مقطع مكعبات صغيره
ملح-فلفل-بهارات-كاري
1كيلو بشاميل
الطريقه:
-يسوي الرز بالماء بالطريقه التي تفضليها مع اضافه معلقه كاري صغيره
-تعصج اللحمه باضافه البصل المبشور والملح والفلفل والبهارات وتركها علي النار حتي تنضج
-تشوح البسله والجزر نص سوي ببصله وشويه وملح وفلفل
-نضع الرز في صنيه فرن ونضع عليه العصاج والبسله والجزرونقلبهم معا
-نضع نص كميه البشاميل ثم نحركها داخل الرز ليتماسك ثم نضع النص التاني علي سطح الصنيه
- ندهن السطح بالبيض وندخلها الفرن حتي يحمر الوجه
وبالهنا والشفا